ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Как да направя поръчка на сайта?
Ако имате регистрация, влезте в профила си и изберете модел и количество от желания артикул. Добавете го в пазарската кошница чрез бутон “ДОБАВИ В КОШНИЦАТА” и кликнете върху “ЗАВЪРШИ ПОРЪЧКАТА.“ Ако сте приключили с пазаруването, кликнете върху бутона “КУПИ”. Въведете Вашите данни за доставка и начин на плащане, който предпочитате и приключете поръката отново с бутона “КУПИ”.

Каква е цената за доставка?
Цената на доставката е 5 лв. на територията на България. Сумата за доставка се начислява допълнително към крайната сума на закупените артикули. Сумата за доставка е за сметка на клиента.

Какъв е срокът на доставка?
Срокът на доставка е до 4 работни дни за цялата страна, след потвърждаваме на поръчката от наш консултант по мейл или телефон.

Какви са условията за връщане и замяна?
В случай, че не сте удовлетворени от покупката си, имате право да върнете или замените закупената стока в срок от 7 работни дни след получаването й. В такъв случай, трябва да попълните този формуляр ИЛИ да уведомите представител на www.bloomstars.bg за решението си, като позвъните на 0898489261 или изпратите имейл на office@bloomstars.bg Само след като сте получили потвърждение (по телефон или писмено), можете да върнете закупената стока. Връщането става с куриер или като заповядате на място в наш офис/шоурум на адрес: София, ул. Лайош Кошут 55Б, 1606

За да бъде приета пратката, тя трябва да отговаря на следните условия:
1. Екипът на www.bloomstars.bg да е уведомен писмено или по телефона, че пратката ще бъде върната.
2. Продуктът трябва да бъде в състоянието, в което е бил доставен (в оригиналната опаковка с прикачени всички етикети), да не е носен, да не е подлежал на обработка с препарати и да е чист и без миризми.
3. Всички придружаващи документи- стокова разписка, касов ордер и/или касова бележка, трябва да се приложат в пратката за връщане.
Bloomstars.bg си запазва правото да не приема върнати продукти, които не отговарят на описаните по-горе условия.

За чия сметка е куриерската услуга при смяна на размер или артикул?
В случай, че желаете да смените покупката си с друг размер или друг артикул, то тогава трябва да следвате стъпките, описани по-горе. След като получим артикула, който желаете да върнете, ще Ви изпратим нов, според Вашите изисквания. Разходите по изпращане на нов артикул, в случай на замяна, са за сметка на www.bloomstars.bg. Разходите по връщане на артикула- за сметка на Клиента, с изключение на случаите, в които колетът има сериозни нарушения на физическата си цялост, на опаковката и съдържанието й; продуктите са доставени или фактурирани погрешно; продуктите имат фабрични дефекти. При тези случаи www.bloomstars.bg ще понесе разходите по доставката.

Как се възстановява сумата?
В случай че желаете изцяло да върнете закупен артикул, моля следвайте описаните по-горе стъпки. След като получим стоката, която желаете да върнете и се уверим в нейната цялост, както и че придружаващите документи са приложени, сумата ще Ви бъде възстановена ПО БАНКОВ ПЪТ. Възстановяването на сумата става в срок от 7 дни след получаване на върнатата стока.

Изработвате ли модели по индивидуална поръчка?
Свържете се с нас на указаните телефони и в зависимост от обема на поръчката ще Ви предоставим ценова оферта.

Как се заплаща?
Можете да платите с наложен платеж (в брой на куриера при доставка), както и с кредитна/дебитна карта през системата на PayPal.