BLOOM STARS Е?

12043006_1790946131132015_5130505670075873876_n

Bloom Stars e модна марка, която стартира през декември 2013г. Екип от дизайнери и графици създават тениски, отговарящи на световните модни тенденции, с провокативни послания. Дизайнерът на марката е Ирен Дикова, която по професия е интериорен дизайнер, ценител на естетиката и стила.
Всяка колекция на марката има ясно изявена концепция и вдъхновение, резултат от обширно проучване на модата днес. Всичко започва от желанието на дизайнерката да предостави на българския пазар нещо различно, нестандартно, провокативно.
Bloom Stars се стреми да прави своите клиенти специални.
В началото всичко тръгва на майтап, по-скоро като хоби, развлечение. В последствие дизайнерката Ирен Дикова влага много емоции, време и чувства в тази марка. Прави дизайни, фотосесии и решава да се пробва на българския пазар. След успешно начало, вижда бъдеще в този проект и се заема с всички аспекти, за да постигне един качествен, модерен и създаващ настроение, продукт.
До този момент феновете растат с дни, хората харесват Bloom Stars. Ирен пътува много и е наясно колко малко е нужно да поднесеш на един клиент, за да го накараш да се чуства така, че да се върне отново. Затова обръща особено внимание на детайла, в опаковката, малките послания.
Името на бранда Bloom Stars е вдъхновено от идеята, че всеки човек е една разцъфваща звезда, въпрос на време и обстоятелства е същият да намери своето място сред звездите.
Bloom Stars е символ на провокативност и идентичност. Целта на бранда е да накара клиента да се чувства елегантен, модерен и шик, обличайки тениска Bloom Stars, независимо дали е на бизнес среща, на разходка в парка или парти.
Тениските са направени изцяло от памук, а печатът е дигитален, от последно поколение.

BLONDE STARS E?

koismenie1

The Blonde Stars е естественото допълнение към Bloom Stars. Това е блогът на Ирен и Елена. Елена също е част от Bloom Stars и се занимава с маркетинга на бранда. Идеята за създаване на общ блог идва от факта, че самата Елена до скоро подържа собствен моден такъв – De Cherie, но решава, че по–интересно за нея и читателите й ще бъде да обедини „Силата“ с Ирен. В The Blonde Stars може да следите всичко случващото се с Bloom Stars, новини от света на модата, интересни събития и най–любимото на двете blondies – срещите с талантливи и успели млади българи. Enjoy! 🙂

ОЩЕ ЗА НАС