жените, котките и тихите улици на Париж в новата колекция на Flicka – Le Chat

Годината е 1960 – питието е пастис…
Музиката е френска, а разказите – любовни…

В четвъртък, на 12.12 се отзовахме на поканата на наши близки приятелки Йоана и Дани, които са основателките на небезизвестния бранд за бижута Flicka. Събитието се проведе в любимото ни напоследък място – cosmos coworking camp, на ул. Ангел Кънчев 3, София. На входа ни посрещнаха не хостеси, а самите дизайнерки – усмихнати, леко напрегнати и видимо щастливи.

img_1145

img_1143

Събитието стартира като по часовник, не швейцарски, но с романтична френска музика и изпълнен със страсти и емоции филм. Филм, който изрази чувствата на тези два таланта и на целия екип, с който са работили. Успоредно ни демонстрираха френски маниер за консумация на пастис и ни разкриха тайните на вечната женска красота.

img_1159

img_1170

img_1295

Вечерта приключи с “прочитането” на бижутата. Една история, разказана от актьора Любомир Ковачев…и завършена с откриването на крастотата, женствеността и блясъка на бижутата Flicka и новата им колекция Le Chat.

img_1374

img_1278

img_1280

img_1349

„Le Chat” e последната колекция на Flicka, вдъхновена от красотата на живота във Франция през 60те – oт мистериозността на парижанките, от дима на пуретите им, от котките по тъмните улици и от блясъка на Tour Effel.
Събирайки всички тези емоции в едно, резултатът е на лице – обемни огърлици, изработени от фасетирани камъни с различен отблясък, цвят и текстура, стоманени гривни за длан, нежни бижута за тяло и ръкавици от веган кожа с камъни Swarovski.

lechat_flicka-7

lechat_flicka-6

lechat_flicka-5

lechat_flicka-4

lechat_flicka-2